maandag 8 augustus 2016

tv-geluk

Wat een mooie avond met Arjan Lubach als zomergast! Interessant, leerzaam, leuk, afwisselend en boeiend.
Hoewel een forse generatiekloof mij soms overviel, want de cultuurwereld van een moderne 36-jarige bevat veel zaken die mij grotendeels voorbij waren gegaan (Vloggen en Skrillex zijn hier geen huishoudnamen), was en bleef het een fijne kennismaking.
Lubach is een bevlogen mens die een broertje dood heeft aan opgelegd pandoer, zoals religie en andere nonsens en dat legde hij goed uit. Niet met alles was ik het eens, maar in grote lijnen ontdoet hij veel gedoe van valse franjes. Een nadenkertje. Thomas Erbrink werd er ook enthousiast door en dat ontaarde weleens in ouwe-jongens-krentenbrood, maar het is hem vergeven, hij is wel generatiegenoot.
Op zulke momenten ben ik heel blij met mijn tv.
Gisteren was dus nog een hangdagje, vandaag ga ik wat aktiever worden, kijken of de kar dat al weer trekt. Heb  controleafspraak voor de oortjes en combineer dat met een AH-bezoekje en een stukje rijden.
Wat herfstig buiten, maar dat  is geen groot bezwaar voor nu.


1 opmerking:

  1. Ik had het graag gezien maar we hebben ontvangstproblemen. Heb hele kleine fragmenten op FB gezien en vind het daardoor jammer dat ik de uitzending heb gemist. Ik doe het met jouw recensie, ook de moeite waard.

    BeantwoordenVerwijderen