woensdag 10 augustus 2016

Nelen

Vanmorgen komt mijn nieuwe praatmaatje I. Ze komt in het kader van levensvragen en dat kan ik goed gebruiken, want ik heb vele gedachtendwarrels, vooral betreffende D. En vriendin G en nog zo wat. Dit zijn onderwerpen waar je lang niet met iedereen goed over door kunt praten en ik hoop dat bij haar wel te vinden.
Later misschien een uitwaairitje na het ophalen van de Odintas. De verandering die ik gister in de kledingkast heb doorgevoerd, met behulp van M, is al fijn. Ruimte en overzicht, dat is nog steeds een mantra.
Maar het energieherstelplan gaat nog voor de komende tijd, want het is nog behoorlijk beneden peil, al is er verbetering merkbaar. Restauratie Vlasje is in progress!

3 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd of het een fijn gesprek was..
    Vlasje is coming back!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iedereen zou eigenlijk een praatmaatje moeten hebben. Iemand die niet tot familie of kennissenkring behoort, een buitenstaander kijk toch anders tegen iemand aan dan diegenen die je al kennen.
    Ik vraag me wel af of het "onpersoonlijk" te houden is en het geen vriendschappelijke relatie wordt, of is dat wel de bedoeling?

    BeantwoordenVerwijderen