Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.maandag 8 augustus 2016

machtig die zee!

De oortjescontrole verliep goesd, kreeg complimenten over mijn doorzettingsvermogen en inzicht.
Appie was al minder eng dan die eerste keer met vol geluid. Mariendal en de duinen prachtig, volop bramen en rozenbottels en bloeiende heide. Maar de zee sloeg alles. Prachtige witte golfkoppen die op de dijk klapten en uitliepen tot bijna de rijweg bovenop. Een mist van druppeltjes op je gezicht en de oerkracht voelen het is magnifiek. Ik rijd niet vaak met harde wind, maar toch maar eens vaker doen, even de dijk op met + windkracht 5. Ik voel me geheel schoon gewaaid.
 Bracht meteen 4 zakken kleding naar het Leger des Heils (vlak bij) zodat het totaal aantal opgeruimde kledingzakken nu op 8 staat.

3 opmerkingen:

  1. Stap voor stap, al maak je grote stappen, een opgeruimder huis en gemoed. Knap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjonge jonge wat ben jij goed bezig! Wat zal het lekker opgeruimd voelen in je hoofd en huis!

    BeantwoordenVerwijderen