woensdag 27 juli 2016

Assembleren

's Morgens moet ik me echt in elkaar zetten. Bril op; hallo wereld, tanden in; ik kan weer eten, oortjes in; ik hoor er weer bij....
Vanmorgen meteen een flinke was bij elkaar gezocht en aangezet en een zak met kleding voor de wegwerk.
Ik werk roetje voor roetje, plankje voor plankje en laatje voor laatje af. Dat moet toch wel stevig resultaat geven.
Selecteer nu vooral op; draag ik het geregeld? Zit het fijn? Ziet het er nog knap uit? Bij een of meer nee's mag het weg.
Geeft me een fijn gevoel om het eindelijk weer eens grondig aan te pakken. Sinds de brand is er van de inhoud van de kasten weinig weggegaan en nogal wat gekregen en gekocht. Dat kan dus echt beter want in 7 jaar groeit alles dicht.
Ik wil leven zonder overtollige ballast, een minimaliste word ik nooit, maar minder is echt wel beter.
Rust en Ruimte, dus....
Vandaag voort met de goede werken, zolang het droog blijft de tuin in en als het regent kan er binnen ook van alles gedaan. Nu ben ik niet echt het toonbeeld van een bijtje, ik vlieg maar hele korte rondjes, maar alles helpt. En ik voel meer tevredenheidi als ik elke keer wat aanpak, al is het nog zo'n klein hoekje.

Morgen dus oud papier en plasticophaal en de invalhulp, dan mag vrijdag het weekend al beginnen....
4 opmerkingen:

 1. kwam je nog iets tegen,waarvan je niet wist,dat je het had?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag is het de eerste zin die me bijblijft. Wat schrijf je toch humoristisch en jezelf niet ontziend. Het beeld van een bijtje dat korte rondjes vliegt doet het ook goed. Nog afgezien van de inhoud, is het erg fijn lezen op jouw blog.Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker bezig zo, qua kleding ben ik net zo bezig op het moment. En ik heb al 2 vuilniszakken weggedaan en de 3e is in de maak. Iedere keer wat, een paar planken dan weer een hangkast. Heerlijk zoals het opruimt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kreeg meteen het liedje "van Lego kan je alles maken" in mijn hoofd. Je gevoel voor humor is weer subliem.

  BeantwoordenVerwijderen