maandag 20 juni 2016

Regelen

Vanmorgen, het is toch november buiten, meteen wat dingen geregeld. De salontafel die ik overheb en die op weggeefsites geen aandacht kreeg wordt door de goederenbank gehaald deze week. De Identifier van de bank die steeds blekere cijfertjes toont, krijgt deze week een nieuwe opvolger. Wat is die Triodosbank toch altijd lekker goed bereikbaar, meteen een Mens aan de lijn, die heel vriendelijk alles regelt voor je.
Er mag wel een ordende hand door het huis gaan en er is nog wat afwas te doen.
Dan heb ik alles weer op de rit.
Dat is een goed begin van de week, lekker alles even afhandelen en aktie ondernemen, dan lijkt de week inderdaad brandnieuw.
Toen ik ooit op kantoor werkte was dat precies hetgeen ik op maandagen altijd deed; lijstjes maken, alles klaarleggen en zorgen voor overzicht. Voor mij een fijne start.
De moeilijkste of naarste klussen maar meteen doen, dan is het ergste alweer aan de kant en valt dce rest alleen maar mee.
Deze week wordt het oud papier opgehaald, dus een lekkere opruim voorbereiden en vandaag alvast de grijze bak naar het ophaalpunt.
Als ik dan mijn lijstje afgewerkt heb voel ik me altijd heel deugdzaam en dat voelt lekker.
Zo geven we  een herfststorm en regendag toch een goede invulling.

2 opmerkingen:

  1. Precies zo werk ik ook en wat komt een regendag mij dan weer goed uit. Gaan we vanmiddag gewoon gezellig zitten spinnen en knorren. Jij daar, ik hier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een dagje niks is snel gevuld hè..

    BeantwoordenVerwijderen