vrijdag 3 juni 2016

Naks, Nada

Voor het eerst in jaren krijg ik niks, terug van de belastingen. Tja, hoe kom ik van een begrotingstekort af, denkt deze regering; laten we beginnen met het plukken die het makkelijkst te plukken zijn.....
Nou ja, ik val echt niet om van honger of dorst, heb een dak boven mijn hoofd en kan sober maar zeer gelukkig leven. Toch zou wat meer ruimte in de besteding wel prettig zijn.
Maar we laten ons niet kisten, voorlopig dan.
Ik ben al blij dat ik in Den Helder en niet in het zuiden woon, gezien alle regenellende daar. Hier blijft het bij wat buitjes, maar echte overlast is in het Noord-Westen niet.
Er staat alweer een weekend voor de deur, en bij zon-achtig droog is het goed vertoeven in de tuin, wel nat? Dan is er zat te lezen of te pc-en of op te ruimen. Ben een tevreden niet-roker, en ook geen onruststoker,  maar zou best de tijden van Provo nog eens langs zien komen. In een scootmobiel kun je ook protestmarsen houden, niet waar. Er zijn genoeg lieden die solliciteren om met Hi-Ha-Honden... te worden toegeroepen.

1 opmerking:

  1. Vandaag had ik een afspraak voor nieuwe bril en die zit tegenover de Tuinen, dus heb ik ook de olie meteen maar gehaald, ben benieuwd wat dat voor mijn hoofd doet dat al maanden hinder ondervindt van nasleep diverse ontstekingen in keel, oren en ogen.

    BeantwoordenVerwijderen