Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.zaterdag 11 juni 2016

Genot

Gisteren inderdaad een heerlijke kanoroute + dijk + duinen gereden en zowaar wat konijntjes gezien en als kers op de taart in het bollenland een grote haas met een jonkie uitgebreid kunnen bekijken.
De eerste dag Pinkpop bracht al veel goede bands. James Bay was prima,
dDe Staat een topklasse band en The Red Hot Chili Peppers waren veel beter dan vorige week in Rock am Ring. Vooral Flea had er zin in en maakte zijn naam helemaal waar. De meest energieke bassist aller tijden en prachtige gitaarstrijdjes met de jonge Josh Klinghoffer. Wat een knallend optreden 
was dat. Dus volop pret in huize Vlas.
Vanmorgen spetterregen, even naar de markt voor fruit , kaas en een vissie bij Wout en An (leuk echtpaar dat passie voor vis heeft een heerlijke dingen maken en verkopen in hun eigen viswinkeltje.
Inmiddels staat NPO Cultura al weer aan met herhalingen van gisteren en straks dag 2 van het Roze Feestje. 

2 opmerkingen:

  1. Ben je weleens echt op Pinkpop geweest ? Ik een paar keer eind jaren '70/ begin '80. Het was toen nig in Geleen' Heb er veel goede herinneringen aan.

    BeantwoordenVerwijderen