vrijdag 20 mei 2016

Varia

Gistermiddag heerlijk in het zonnetje gezeten. Vanmorgen wakker geworden van regen, maar het is al weer droog, hoewel grijs en frips.
Vanmorgen had ik een afspraak met de arts-assistente vanwege mijn gehoor. Er is niet erg veel te zien dat problemen verklaart, en  er hoeft niet uitgespoten  te worden. Aangezien hun audiogramapparaat stuk is, naar Beter Horen gestuurd voor zo'n grammetje, dat is as maandagmiddag.Zie het wel.
Eindelijk de grijze vuilbak weer opgehaald. Vorige week dinsdag was de dag van legen maar dat gebeurde niet en na diverse malen vergeefs te zijn geweest, bleken ze eergister wel geleegd te zijn. Er was al meteen door NN van alles ingekwakt, zodat ik dus een volle bak verruilde voor een half volle.  Sommige mensen zou je toch.....
Weekend voor de deur.....

2 opmerkingen:

  1. Ha,ha heb ik vandaag toch kunnen lachen om het leven dat zo zwaar is. Mijn buik schudde ervan , dat doet een mens goed.
    Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig nummer, hè, van Kaandorp. Ik vind ook 'Lellebel' en 'Als ik het maar niet met Andries Knevel hoef te doen' zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen