Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.zaterdag 28 mei 2016

Music in the air

Echt zonnig is het (nog) niet, maar aangenaam van temperatuur wel. Prima weertje voor een muziekdag. Ter plaatse worden ook geen buien verwacht dus gaaaan met die banaan.
Vanaf een uurtje of 1 ben ik pleitte.
Nu geur ik heerlijk na een ontmoeting met een hoop water en draait de derde was van de week. In de namiddag gekluisterd voor de buis om de avonturen van de ex-rozetruidrager en companen te volgen in een bergrit die elk gekneusd botje een luide stem zal geven.  Een boordevol weekend.

2 opmerkingen:

  1. Hier is op zaterdag natuurlijk altijd music in the air met ons zwijmelgroepje. Ik heb het eerste uur in de tuin er al op zitten. Wieden tussen de coniferen en opstaan met een spinnenweb op je hoofd. Enig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Marja; gelukkig niet in je hoofd. :)

    Wat een hoopvolle song of zijn het de beelden. Zou deze tijd er ook zo uitzien later?

    BeantwoordenVerwijderen