vrijdag 29 april 2016

Vast

Het is niet alleen het weer, maar ikzelf zit een beetje vast. Voel me hangerig, niet tof en heb moeite met opstarten. Zal alle offensieven weer moeten inzetten om mezelf door het dooie punt heen te helpen.
Buiten zie je dat de lente gewoon door knokt tegen de winterse aanvallen en langzaam maar zeker op stoom komt. Dat zou in mijzelf ook moeten gebeuren. Niet vanzelf, dan maar een handje helpen.
Gewoon de dag beginnen met de noodzakelijkste klusjes en vooral gezonde happen maken, ook al heb je weinig trek en kooklust. Dan maar smoothies en sapjes in de strijd als opkikkers. De tuin staat vol sappig groen dat graag een blaadje opoffert voor mijn welzijn en er is genoeg in huis voor goed gevulde bordjes en kommetjes vol health.
De blender is weer gereanimeerd met een nieuw onderdeel, dus kan ingezet worden en de sapmakert en de kleine blend/maal masjien staan ook klaar. Hup, van je hangkont af en gaaaaan met die banaan/appel/wortel/daslook etcetera.
(Spreekt zichzelf moed in)

7 opmerkingen:

 1. Misschien geeft vanmiddag het zonnetje je een extra duwtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kop op meid, er komen ook wel weer betere tijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent wel mooi aan het spelen geweest met de look van je blog

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto en mooie kleuren.
  Ik wens je spoedig weer zat energie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat niet vast zit is je creativiteit. Wat is je blog mooi geworden!
  Komende week wordt het beter weer. Tot die tijd gewoon je eigen ding doen. En straks met de scoot heerlijk van het zonnetje genieten. En kunnen wij weer van je mooie verhalen genieten.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi foto en kleurtjes op je blog.Lente gevoel komt er wel weer aan.
  Jose

  BeantwoordenVerwijderen