woensdag 6 april 2016

Drukkig

Ben gisteren meteen begonnen het Notebook van een vriend op te pimpen en sneller te krijgen. Het zit hartstikke vol virussen en geen virus scanner erop (was verlopen). Dat wordt nog een aardige klus, als het al lukt.
Vanmorgen al gestemseld. Wel heen, omdat het een democratische verworvenheid is, tegen gestemd omdat het een gedrocht van een overeenkomst is, en het voornamelijk de handel ten goede komt, dus het grootkapitaal hier en daar, maar inhoudelijk niets voor de inwoners daar verbetert, behalve hongerloontjes in grote vervuilende fabrieken en fokkerijen. Omdat het is nog steeds geen democratisch land en de garantie dat het dat op termijn wordt, nog steeds piepklein is.
Meteen de ODINspullen gehaald en het soepje voor tussen de middag verder in opbouw. Een heerlijk paprika linzen soepje.
Straks voor een van mijn zeldzame bezoeken naar de kapper. Mijn naamgenoot ken ik al meer dan 40 jaar en hij was destijds de enige kapper die lang haar en baarden goed knipte, zonder meteen alles te millimeteren. Hij had een baan in een salon, maar verdiende 's avonds bij door bij vrienden thuis een hele rits hippies te fatsoeneren. Zo kon hij sparen voor een eigen zaak. Nu gaat hij met pensioen en dat gun ik hem van harte, maar zal hem wel missen. Leuke kerel. Nu wordt er een cm of 20 van de onderzijde van mijn haar afgehaald en de pony wat netter gemaakt. De laatste keer!
 Om 12 uur verwacht ik mijn vriendin, en kijk er naar uit!
Weer een lekker dagje voor de boeg!


4 opmerkingen: