zaterdag 12 maart 2016

Raining men

Gisteren was een mannig dagje. De zoon van Broer kwam naar de weigerachtige desktop kijken en dat is niet mooi. Was iets doorgebrand op moederbord, waardoor hij zichzelf constant uitschakelt.Vandaag komt Broer zelf thuis van voorjaarsvakantie en mag het eindoordeel vellen. Zal wel een nieuwe pc worden, waarbij zij mij zullen helpen en adviseren. Verder geanimeerde gesprekken gehad, leuk joch.   Later kwam de Wandelbuum opeens opduiken. Had inderdaad geelzucht gehad en een weekje in ziekenhuis gelegen. Is nu onder streng medisch toezicht en zwaar aan allerlei medicatie. Laat de alcohol staan. Enfin knapt op, maar heeft nog een beetje chinese huidskleur.
Daarna naar het schaatsen, het laatste weekend van het seizoen, gekeken waar de naam Koelesjnikov veel viel in verband met doping.Iets waarover ik ook pissed off ben, want weer een mooie sport naar de onwaarachtigheid verwezen? Wielrennen is bij mij al naar een sprookjesland verdwenen, volkomen ongeloofwaardig geworden en dit zou ook schaatsen naar beneden kunne n halen net als veel andere sporten, waarvoor velen zonder toverstofjes zich het leplazerus trainen en mooi presteren, voorbijgestreefd door hartpatienten. Brrr.
Toen kwam nog eens vriend D. klieren aan de telefoon, een bonk verzet en negativiteit die hij dan op mij richt. Ondanks zijn hartproblemen drinkt hij nog steeds en dat valt niet altijd even goed, naast de slechte werking op zijn kwaal. Ik hing gewoon op en even later belde hij terug om zijn excuses aan te bieden, hij snapt het dus wel, maar kan het soms niet laten. Ben zo duidelijk mogelijk en hij weet dat ik nog de enige ben met wie hij echt vriendschap heeft en dat wil hij zeker niet verspelen al lijkt het er soms wel op. Las vanmorgen dat zijn muziek held Keith Emerson ,zelfmoord gepleegd heeft.
Vanmorgen heerlijk, hoewel best koudweer, dus ter markt getogen en nog even een stukje over de dijk gereden, ben mezelf nog an t ontdooien om straks weer lekker van t schaatsen te genieten.
Ga er weer een fijn dagje van maken.

1 opmerking:

  1. Inderdaad nogal wat manvolk over de vloer. En die doping maakt sport er niet mooier op.

    BeantwoordenVerwijderen