Sinds mei 2008 hou ik een blog bij over mijn reis door het leven. Ik probeer licht te leven te midden van de zwaarheid die ruimschoots aanwezig is. Ik ben alleenstaand, geniet van natuur, mijn 2 katten , lezen en schrijven. Groen denken en daar naar leven is belangrijk voor me. OTT staat voor onvoltooid tegenwoordige tijd en waarom Vlasleeuwenbekje? Het is mijn lievelingsbloem en komt veel voor in mijn regio.maandag 7 maart 2016

Brand new day

Yep, weer wakker geworden!
De zon schijnt, niet teveel wind, dus straks de tuin in voor eerste opruim na de winter, dat wil zeggen, paden vegen, losse troepjes verzamelen en wegdoen en aanharken om de losse dingen uit de warboel los te wrikken en naar de plek naast de schutting te verbannen.
Verder is het afval weer aan bod in huis, zoals elke maandag; prullenbakken legen, plastic afval zak naar garage, papier verzamelen en in de gang zetten.
Het zijn routine klussen, maar ze geven veel voldoening wegens het opgeruimde gevoel erna.
Misschien een heer ter opwekking van de desktop, die weer in onmacht is gevallen (ws iets met de power) en verder gewoon lekker leven en eten en drinken en lezen en katjevrij enzovoort.
Mijn leven deugt echt wel.

1 opmerking:

  1. Ik hoorde gisteren een liedje in mijn hoofd bij je blogbericht: A brand new day van The Wiz Stars. Daar word ik net zo blij van als van I Gotta Feeling!

    BeantwoordenVerwijderen