woensdag 10 februari 2016

WauwieKauwie

Oei het valt best tegen buiten , die kou en incontinente wolken en de polige woei. Maar er zijn weer bioboodschapjes binnen en een potje en een vaasje met lentebodes en ik heb oude cartridges weggebracht en ben weer bij de kachel teruggekomen. Zag onderweg weer de ex, die allerlei pogingen deed om in beeld te komen, maar vandaag had ik er niet zo zin in dat kiekeboe spelletje te spelen.  Gisteren ontmoette ik in de steeg de wandelbuum, die alweer een tijdje uit beeld was. Als het niet zo goed met hem gaat. duikt ie onder. Ik zag meteen de reden van zijn afwezifheid in het straatbeeld, hij was knalgeel en niet ter ere van het carnaval of tweetiedag. Dus geelzucht, ws door alcohol gebruik en omgang met ongure types. . Hij schoot weg, en ik heb hem niet gesproken. Jammer voor hem.
Dat waren ook meteen de to-do dingen voor vandaag, die echt moesten en dat maakt het leven verder zorgeloos en lui. Nou ja, ik ga wat rommelen met de pc, probeer de lektuurmand leger te krijgen enzovoort.
Maar als dingen komen en gaan met de flow van mijn  lijf, voelt dat als een rustdag, een relaxdag en die zijn  altijd kadootjes aan mijzelf.
Ik zit best goed in mijn vel, de blaas is rustig en geen merkbare ontstekingen en de (kippe-)kracht weer op redelijk peil, ja dat is al voldoende om me heel tevreden mee te voelen. Dat ben ik ook.
Natuurlijk kan het altijd beter of meer, maar daar kijk ik niet naar, het is nu, woensdag 10 februari, en ik ben echt hartstikke blij met wat is. En dat is altijd heel veel, vooral als je het erg bewust ziet. Die kunst beheers ik steeds beter.


1 opmerking: