zondag 28 februari 2016

Sunday

He, he, geen maatbekertjes meer. Dat leeft toch wel een stukkie makkelijker.

Lekker schaatsgenot op tv en tussen de bedrijven door Odin bestellen en andere administratie doen en ontbijten en veel thee en wat lezen. Dus terug naar normaal en nog even morgen een medisch dagje en dan hopelijk een hele tijd niet.
Ik merk dat de gewone routines al genoeg van mijn energie gebruiken en dat de vrije ruimte daar buiten niet groot is, laat staan dat het met allerlei zaken als kapotte liften, strijden met onwillige medische apparaten en onderzoeken relaxt ingevuld kan worden. Soms moet het en ik probeer daar op te anticiperen, maar het blijft een beetje woekeren met energie. Met mijn minibatterijtje is het lastig goed te leven en de balans tussen moeten en mogen in evenwicht te houden.
Gisteren kwam vriendin J. even langs, het moet niet gekker worden, de blinde steunt de lamme. Zij maakt geen grote vorderingen met de oedeemsituatie in haar keel, maar probeert ook een beetje het leven op te pakken waar het kan en een eigen methode om alle beperkingen in te bouwen.
Ik keer terug naar Seoul, fin

2 opmerkingen:

  1. Veel sterkte Vlasje met het onderzoek van morgen! Fijn dat de lamme en blinde elkaar tot steun zijn. Geniet van Seoul, Hans kijkt er nu ook naar. Liefs, Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterkte morgen. Ik hoop dat je niet te veel in de energie-min thuis komt.

    BeantwoordenVerwijderen