zaterdag 6 februari 2016

Leukste winkel ontdekt!!!!

Gisteren droog en weinig wind, dus de scoot gepakt om eens op ontdekkingstocht te gaan. Ik had gelezen en op FB gevolgd dat er een nieuwe winkel in leuke eigenzinnige dingen werd geopend en de lovende kritieken gelezen. Toch was ik verrast toen ik op de Oude Rijkswerf deze winkel vond en betrad; wat een feest voor het oog en wat een humrt sprak er uit de dingen die er stonden uitgestald. Alles uit eigen werkplaats en gemaakt door mensen met een arbeidsbeperking van oude of waardeloos geachte spullen. Ik was oprecht flabbergasted en werd intens vrolijk en blij van dit geweldige initiatief. Sprak met een van de dames die aanwezig was, dronk een gratis kopje thee en beloofde een stukje op mijn blog te schrijven en natuurlijk foto's er bij.Helaas werkte de foto im- en export niet, dus verwijs ik jullie naar de website
http://www.mindsz.nl/. Ook zijn ze op facebook met het laatste nieuws. Als je wel eens in Den Helder komt, ga erheen en wordt er ook zo intens blij van!
Ik kwam vervolgens een ex tegen in een andere winkel en keek hem onverwacht recht in het gezicht. Normaal rent ie meteen weg als ie mij ziet, maar dit was onontloopbaar. Ik grijnsde hem  vriendelijk toe (ik haat hem echt niet, al is hij een moeilijk portret). Hij was zo verbaasd dat hij de winkel lang om me heen bleef cirkelen maar me kennelijk niet durfde aan te spreken. Ach we zijn allebei aan het oud worden, dan hoef je toch niet meer zo raar te doen?

Later hoorde ik dat een man die ik al ken durende meer dan vijf en veertig jaar, in coma is geraakt en ws hersendood zal worden verklaard. Tja, op een dieet van 2 kratjes bier per dag wordt je niet oud. Vriend D. was er ws toch van geschrokken , ook al omdat hij 's morgens zelf voor het eerst een pilletje onder zijn  tong had moeten leggen. Dit zette hem toch aan het denken. (Hoe lang?)
Vanmorgen kocht ik een nieuwe tas, wegens slijtage van twee van mijn tassen. 15 euro is niet overdreven, toch?
Een vrouw moet zichzelf af en toe kietelen, zolang het de portemonnee niet kapot krabt.


7 opmerkingen:

 1. Van een nieuwe tas word ik - zelfs op afstand- blij. En die site waar je naar verwees... wat een fraaie winkel, een heerlijke spullen en goed initiatief. In mijn volgende leven ga ik zo'n winkel starten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke ontdekking. Ik word acuut vrolijk van stoel badkuip.
  Dat ben ik ook van je laatste zin :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker een leuke winkel! Ik kwam er via de link naar de winkel niet op maar wel via facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke zaak zeg,...
  En een nieuwe tas heeft iedere vrouw van tijd tot tijd nodig! Vind ik dan... haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ongelooflijk, maar waar God is altijd geweldig. Na een aantal versies van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening door een zeer vriendelijke dame. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haar via e-mail naar: marilinetricha@mail.ru het aanbieden van leningen € 3.000 tot € 3.000.000 aan iedereen kunnen terugbetalen met rente tegen een laag tarief van 2%, aarzel dan niet die boodschap. Dit is een perfecte werkelijkheid. Verspreid het woord aan vrienden en familie die in nood zijn.
  betaling begint vijf maanden na ontvangst van uw krediet
  God zegene u.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ongelooflijk, maar waar God is altijd geweldig. Na een aantal versies van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening door een zeer vriendelijke dame. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haar via e-mail naar: marilinetricha@mail.ru het aanbieden van leningen € 3.000 tot € 3.000.000 aan iedereen kunnen terugbetalen met rente tegen een laag tarief van 2%, aarzel dan niet die boodschap. Dit is een perfecte werkelijkheid. Verspreid het woord aan vrienden en familie die in nood zijn.
  betaling begint vijf maanden na ontvangst van uw krediet
  God zegene u......

  BeantwoordenVerwijderen