dinsdag 3 november 2015

Miscommunicatie

De Thuiszorgorganisatie waar ik cliënt ben, maakt er soms een potje van.
Mijn vaste en geweldige hulp M. moest vandaag haar oma begraven, dus zou er een invalster komen en wel op woensdagochtend.
Gezien de klusjes die er lagen, tas en spullen van gister opruimen, een was en een afwas plegen en een paar boodschapjes doen, wilde ik dus lekker over de dag verdelen.
Eerst maar de boodschapjes, en toen ik thuis de  spullen opborg, zette ik alvast een afwas in het sop. Opeens zag ik een dame met een fiets voor het raam staan en toen ik opendeed bleek dat de invalhulp te zijn. En een heel andere naam dan ik had doorgekregen. Weer eens een rommelige planning.
Het was dus toeval dat ik net weer thuis was en het gooide mijn eigen planning behoorlijk omver.
Enfin, nu dus goed moe, en er moet nog een was opgehangen. Twee andere taakjes kunnen een dagje wachten, dus die worden nu doorgeschoven naar morgen omdat ik anders zwaar in het rood kom.
Niet prettig, maar klagen heeft geen zin, het gaat al jaren zo.
Verder vergat ik gister nog te vermelden, dat ik opeens een heerlijke voetmassage kreeg, door een vrijwillig team die ook handmassages aanbieden. Dat is wel een fijne verrassing. Al heb ik de eventuele extra energie, vandaag wel verbrand.

2 opmerkingen:

  1. Lekker bijkomen nu! Het is jammer dat dingen kennelijk niet goed geregeld kunnen worden zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vervelend dat het allemaal niet zo soepeltjes verloopt. En ja als je schema in de war komt is niet fijn!
    Doe maar weer even rustig aan!

    BeantwoordenVerwijderen