dinsdag 24 november 2015

Gezocht; Daglicht

Wat en donkere, sombere dag. Echt een blijf bij de kachel dag. Hetgeen ik ook zonder probleem kon doorvoeren.
Het was Thuishulpdag en ik hoef er verder ook niet op uit.
Vanmorgen dus gebeld naar de scootmobielservicedienst, want kop- en achterlicht doen het niet en de hele stuurkolom begint aftakelingsverschijnselen te vertonen. Ik rijd ook alweer een aantal jaren intensief op het ding, dat al niet nieuw was toen ik hem kreeg, maar na een paar molestaties is het er niet beter op geworden. Tijd voor grote servicebeurt dus en evt vervanging, al doen ze daar altijd heel moeilijk over.
Bij zorgverzekeraar geinformeerd naar reisvergoedingen maar neuh hoor, dat zit er niet in.
Dus vrijdag gewoon met de trein en taxi's van en naar de trein. t Is niet anders.
Ondertussen is mijn bed verschoond, de boven- en benedenverdieping gestofd en gestofzuigerd en pleegde ik een afwasje en een deel koelkast schoon en prullenbakken en dergelijke geleegd en alles weer netjes.
Ook zocht ik de treinenloop uit en deed wat administratie enzovoort.
Nu enigszins nergens zin in en alvast spruitjes schoonmaken voor het avondeten en nog even een was ophangen.De hele dag lampen aan en de kachel vrij hoog.
Duik nog maar even in Harry Potter.


3 opmerkingen:

  1. Kun jij door rustig aandoen energie oppotten voor vrijdag?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kun je geen vergoeding krijgen via WMO? Volgens mij heb je recht op een pas van Valys. Daar heb je nu op dit moment niets aan want het is tekort dag maar ik zou er toch zeker eens kijken op http://valys.nl Het is een beetje vroeg maar toch wil ik je alvast heel veel sterkte wensen voor vrijdag.

    BeantwoordenVerwijderen