vrijdag 30 oktober 2015

Rijen.......

Omdat vanmorgen het herfstweer me tegemoet straalde toen ik de gordijnen opende, besloot ik een lang geleden opgevat plannetje uit te voeren.
Er stond een zware zak met afgedankt textiel (o.a. de versleten dekbedovertrekken die ik eindelijk wegdeed)die ik naar het asiel wilde wegbrengen omdat de textielinzamelbak die daar staat rechtstreeks doneert aan het asiel zelf. Nu ligt het asiel al een klein eindje langs het Noord-Hollands Kanaal, en daar rijd ik niet dagelijks, maar nu dus wel. Daar zit ik ook niet ver van de ACTION en een mooi park, Quelderduijn, dus dat was een mooie combi.
De zak textiel afgegeven, bij de ACTION geen prullen maar praktische zaken, zoals kantoorartikelen en vuilniszakken en dergelijken gekocht In het park mijn ogen en neus feest laten vieren met de kleuren en geuren van dit prachtige najaar en nu niet eens kleumerig, weer thuis waar thee en katjes mij verwelkomen. Dat wegbrengen naar het asiel stond voor eind augustus gepland, maar toen kwam het lijf tussen beiden en moest ik het op de lange baan schuiven. Alsnog ingelost, dit voornemen!

2 opmerkingen:

  1. Wordt troep afvoeren onze nieuwe gezamenlijke hobby? Maar op nummer één staat natuurlijk genieten van deze sublieme herfst. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat voelt goed hè, opruimen en afvoeren! En je andere klusjes ook!
    Heerlijk weer nog, vandaag ook weer, dus genieten weer!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen