dinsdag 20 oktober 2015

Druk in 't boetje

Gister en vandaag is opeens de telefoon en de deurbel in volbedrijf. Eerst belde gister D., mijn oude vriend. Hij lijkt zijn leven weer wat beter in de hand te hebben.
Toen stond buuf M (gemengde gevoelens tegenover haar) voor de deur. Meteen ging de telefoon ook over; een stichtingmevrouw die een afspraak wilde maken betreffende thuis/mantelzorg.
Vanmorgen kwam M. mijn hulp en belde wandelbuum of hij nog wat uit de supermarkt voor me moest meenemen en dat ie nog wel langs zou komen. Ook buuf M. melde zich of ik een citroen voor haar te leen  had.....
Ja hoor.
De post bracht een aanvraagformulier voor lidmaatschap van een Stichting die ook hand en span diensten verricht, enfin er komt schot in.
Goh, ik ben het aardig ontwend dat er zoveel aanloop en telefoon binnenkomt.
Maar het heeft ook wel wat.
Ook de nieuwe vriendin/blogster die zich heeft aangediend doet me goed. Het is vreemd dat het soms zo in golven komt; wegvallende mensen, mensen die zich opeens manifesteren in je leven. Het is soms eb en dan weer vloed.  Beide zoals het zich aandient. Ritmes, natuur, yin en yang.
Morgen mantelzorgdame en bioboodschapjes en dan is de sociale agenda weer wat leger, dat is een andere behoefte; soms even niks moeten en gewoon leven volgens het ritme van die dag.

1 opmerking:

  1. Lekker is dat he, als het allemaal een beetje in balans is? Ja, apart, die golfbeweging. Wel fijn dat het toch weer vloed wordt na eb. Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen