woensdag 2 september 2015

Van muggen, en andere voorbijvliegende zaken.

ODINdag, dus geboodschapt en zelfs een paar winkels extra aangedaan zonder uitgeput thuis te komen. Hoi hoi, wat fijn.

The Passion komt NIET naar Den Helder en daar ben ik eigenlijk wel blij om. Vind het een commercieel wangedrocht wat weinig met geloof maar veel met Joop van den Enden te maken heeft. Als het zou komen (3/4 Den Helder vond dat een uitstekend idee) zou de stad weken overspoeld worden met allerlei technikers, camerapeople en ander lieden die denken dat de wereld om hen en hun project draait. De smalle winkelstraten zouden dagen geblokkeerd worden en diverse andere punten ook. Ik ben blij dat dit ons gespaard wordt.

Hebben jullie ook zoveel last van de muggen? Elke ochtend kan ik weer een paar nieuwe bulten bewonderen, hoewel het boven zeer doortocht en ik eigenlijk nooit zo'n beest zie, maar ze weten me wel te vinden. Heeft ook te maken met alle nattigheid, muggen leggen un eitjes in stilstaand water en genoeg volle goten, afdakjes, emmers en bloempotten voor een goede broedkamer.

Een burenstel is aan het verbouwen, een geheel nieuwe 1e verdieping wordt er op hun huis gefabriekt. Logies want dit deel was oud, hout, en rot. Maar wel de nodige lawaaimakers, samen met de timmerbuum (=een ander en doet niet mee bij dat projekt) en grasmaaiers en andere werkgedoe, maakt het een kabalige periode hier.

Vanmorgen via FB iemand s berichten geblokkeerd wegens een overvloed. mijn mailbox stroomde over van de meldingen die voornamelijk neerkomen op goede dag en bedankt voor je goededag. Lieve meid maar een beetje graag in the picture, vrees ik. Heb het netjes uitgelegd en hoop dat het zo rustiger wordt.
Mijn rust is me heel veel waard en ook broodnodig.

Iemand, een ander, gefeliciteerd met zijn 44ste verjaardag en tot mijn verbazing geconstateerd dat er veel kennissen en vrienden zijn in de leeftijd die mijn kinderen, als ik ze gehad had, zouden hebben. Bij mijn ouders was dat net zo. Leuk, hoor. Houdt je zelf ook jong van geest.

Genoeg kruimeltjes gestrooid, ik ga lekker lunchen (avocado, tomaat , komkommer, en veel kruiden).

2 opmerkingen:

  1. Ja, ik zit ook onder de muggenbulten. Niet leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor de jeukende beten gebruik ik tandpasta, dat helpt bij mij het best

    BeantwoordenVerwijderen