woensdag 5 augustus 2015

Zomerse doendingen

Behalve de tuin, die altijd een helpende hand kan gebruiken en mooie ritjes met de elektrische stoel, zijn er ook zaken waarmee het aangename met het nuttige verenigd kan worden. Een vriendin die nogal ver weg in de Schooten woont (woonwijk), heeft AH-zegeltjes gevraagd en kan ze krijgen. Vlakbij is een mooi park, dus het is meteen een mooie route.
Op Nieuw Den Helder is een weggeefwinkel waar ik nog nooit geweest ben. Heb nog wat spulletjes voor ze en de duinen liggen er vlak achter, dus ook weer een combirit.
Zo ook het asiel dat net buiten Den Helder aan de Rijksweg naast het Noord-Hollands Kanaal ligt. Die hebben een textielbak waarvan de opbrengst hun financieen ten goede komt. Daar heb ik al een aardige zak vol voor en de terugweg kan een mooie outskirts van Den Helder-rit opbrengen.
Vervelen dus niet, dacht ik zo.
Vandaag was de opdracht de vuilnisbak terug in de tuin (het verzamelpunt ligt nogal een stukkie lopen vanaf mijn tuin), de Odinspullen ophalen, mmmmmm!Vanmiddag de vriendin die nog met een pegsonde haar voeding en vocht krijgt, maar wel thuis is, opzoeken en even bijpraten en kijken of er iets te helpen valt.
Zij woont ook vlak bij de dijk, dus dat is een leuke terugrit vooral als ik via de Haven een ommetje rij.
Wat een vakantieschema he? Maar hoor je mij mopperen? Neuh.......

3 opmerkingen: