woensdag 19 augustus 2015

Walking

Gossie, die breakdown gister was heftig en scherp en plotsklaps, niet zo gek als je de hele ochtend dingen probeert te doen die of niet lukken, of niet gaan zoals gewenst en veel meer tijd en energie wegtrekken dan de bedoeling was.
Ben nog wat slappies, maar ben er wel weer. De bioboodschappen binnen en ik doe het vandaag rustig aan, anders is de tank zo weer leeg.
Ik had prompt weer galbulten en dat is een teken van shutdown.
Maar ik had gelijk dat Ziggo niet lekker was, er is vannacht een grote blackout geweest met internet, een cyberaanval, waarbij de server overstroomd wordt met een berichtenvloed om hem lekker op tilt te krijgen, wat dus lukte . Ze waren vast gister al aan het klieren want niks liep lekker op de pc en sommige dingen deden het gewoon niet of liepen steeds vast en rare meldingen van geen contact met server enzo. Door resetten, upgraden van diverse diensten en het systeem even goed door te lichten deed het het wel weer, maar het bleef niet perfect draaien en vanmorgen wel weer. Was dus een probleem van ziggo, maar het stond niet op de site met storingen, dus dan denk je toch dat het aan je eigen verbinding ligt.
Vandaag is ex J. jarig maar zal het wel niet vieren vanwege geen vrienden over, toch triest.
Ik ga heerlijk in de relaxstand en zie wel wat er eventueel uit mijn handen komt. Behalve voor de hap zorgen hoeft er niks.

3 opmerkingen:

  1. Jammer van je energie,dat je dacht,dat jouw pc niet werkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik en veel mensen in mijn omgeving voelen ons momenteel ook erg moe. Volgens mij ligt het aan het rare weer van de laatste tijd, dan weer heel koud en een paar dagen later weer tropische temperaturen. Hoop dat we nog een mooie nazomer gaan krijgen. Rust vandaag maar lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op advies van een fysio voer ik af en toe hersteldagen in, Hij vergeleek het met topsporters die dat ook doen. Daar hou ik van, dat klinkt ineens lekker sportief, toch? Ik wens jou ook een rustige hersteldag toe en het mooie is: jij komt gewoon zelf op dat idee.

    BeantwoordenVerwijderen