vrijdag 14 augustus 2015

Knallen

Wat een nacht..... Eerst niet kunnen slapen van de warmte en dan niet van de herrie van het onweer. Maar al is het een late start vanmorgen, ik ben er wel en vol goede moed.
Afwassen, kaarten maken, bezoek van lieve griet en altijd wel wat te doen. Gisternamiddag heb ik de al gedroogde thee-ingredienten van vorige strooptochten van takjes ontdaan en fijngeknipt. Een flinke weckpot halfvol. De laatste portie droogt onder het afdak en dan heb ik genoeg zomer op glas voor de hele winter.
Eergister probeerde ik een blog uit mijn leeslijst te verwijderen, wegens alleen maar reclame en drukte ik op de verkeerde annuleren-knop zodat de hele leeslijst verdween, echt hele maal foetsie. De andere drie gelukkig niet, maar dit was toch wel weer een klusje extra. Gelukkig heb ik , denk ik, vrijwel alles teruggevonden en weer vermeld.
Dan is het zo weer weekend en gaan we gewoon verder met zomerweer en vakantie vieren, want ondanks dat ik een staycation beoefen, is het echt nog steeds vrijheid blijheid en de genietknop aan.

1 opmerking:

  1. Bezig bijtje ben je!
    Ja hier is het ook aardig tekeergegaan gisteravond en vannacht...

    BeantwoordenVerwijderen