dinsdag 4 augustus 2015

Grote klus

Vanmorgen heeft mijn hulp de bank van zijn plek gehad om de ramen binnen een grote wasbeurt te geven en die hele hoek eens goed onderhanden te nemen. Ook de plaid en de kussenovertrekjes waren aan een wasbeurt toe en er gingen reserve exemplaren op. Dat is een halve volksverhuizing. Ik hielp ook mee met andere overtrekjes erop doen en alles losse rommeltjes eens na te kijken en op te ruimen en tevens de lektuurmand eens goed door te spitten. Enfin alles ziet er weer netjes uit, de was moet nog opgehangen maar is wel klaar en ik kan geen pap meer zeggen, dat hoeft ook van niemand, trouwens.
Gister bleef ik lekker binnen met die warmte en het was goed uit te houden. Nu is het regenachtig (slurp klinkt uit de tuin) en kan ik de rest van de middag lekker uitrusten op een schone en nette bank. Dat ligt extra lekker.
Kreeg bericht van vriendin dat haar appartement bij de brand redelijk gespaard is gebleven, op wat rook en roet na. Evengoed een nare toestand voor iemand die net maanden zwaar ziek is geweest en nu nog maar weinig in de reservetank heeft, maar het valt tenminste toch wat mee. Pfffft.

1 opmerking:

  1. Lekker bezig geweest dus, voldaan gevoel hè, kan niet anders!

    BeantwoordenVerwijderen