maandag 13 juli 2015

Vlinders

Dit jaar zag ik nog maar weinig vlinders, waarschijnlijk omdat er steeds pittig wat wind stond, waar deze fladderaars niet erg van houden.
Jammer, want zoals bijna iedereen hou ik er erg van.
Er is een soort dat ik dit jaar in het bijzonder graag zie, omdat die verbonden is voor de vriendin die morgen geopereerd wordt. Ik heb hem op mijn bureaublad gezet, als virtueel steuntje, want wat leef ik mee met deze meid en haar man. Nee, ik noem de naam niet, dat is van ons drietjes.
De andere vriendin zou wel eens naar huis kunnen (moeten) komen. Haar indicatie voor interne zorg is afgelopen (al is dat op indicatie-toezegdatum, niet op effectief van deze zorg gebruikmakend-datum, wat een raar bureaucratisch systeem is de zorg geworden.Het gaat om regels niet om mensen) en dat is dan best een grote stap, waarvan ik niet zeker ben of ze die al aankan.
Maar we zullen zien.
Duimen voor alle die het nodig hebben.

4 opmerkingen:

  1. Ik hoop,dat je vriendin andere opvang heeft thuis. Mensen worden schandelijk in de steek gelaten door de zorg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeer verdrietig dat de politiek zulke regels hanteert. Er wordt zoveel gefraudeerd en zoveel geld in de zorg over de balk gesmeten. Begrijp werkelijk niet dat hier niets aan te doen is. Heel veel sterkte voor je vriendinnnen

    BeantwoordenVerwijderen