zaterdag 4 juli 2015

Lekkere zomer

Als ik ga rijden, neem ik altijd een fles water mee, een rvs oneforone fles en ik geef het een heerlijke verfrissende smaak met Belvoir Cordial (siroop) Spiced Apple @ Ginger, maar er zijn veel meer smaken bij den Albert H. Een theelepel vind ik voldoende om wat smaak toe te voegen zonder dat het overheerst en zoet wordt.
Thuis geniet ik van http://www.grunschnabel.nl/ heerlijk soja ijs, waarvan Voorgenoemde winkel alleen de frambozen- en chocoladeversie verkoopt, maar mmmmmmmmmm, kan niet wachten om het hele assortiment te proeven, maar dit is al zalig. Ook het bioyoghurtijs. en de biowaterijsjes, allen bij de appie,  zijn snoeperijtjes met nog wat gezonds.
Veel salades met basis groen, tomaten en komkommer en wat mijn koelkast maar bevat. Geitenkaas, olijven blikjes vis het is allemaal heerlijk. Met als afwisseling een aardappelsalade, liefst met ansjovis, en ik ben geheel blij. Natuurlijk veel fruit,yoghurt, kruidenthee (liefst zelfgeplukt) en wat ei of biovlees en ik kom de warme dagen wel door.

4 opmerkingen:

  1. Door de vele salades met dit warme weer gebruik ik minder gas,merkte ik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je menu voor deze warme dagen vind ik erg lekker, heerlijk met dit weer. Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het goede leven Vlasje! Heerlijk! Leuk nummer!

    BeantwoordenVerwijderen