dinsdag 7 juli 2015

Herleven

Het vertrekken van de hitte wordt door mij zeer verwelkomd. Ok, ook een hoop wind en frisse temperaturen, maar ik voel me zelf een stuk beter.
Gister de invalhulp gehad, een lieve meid, die goed werkt.
Vandaag de gehele Juttersmarkt bekeken en daarna bij den A H de koelkast en vriezer  thuis voorzien van lekkere inhoud en nu zit ik bij de tv met de Tour aan. Gister was natuurlijk een rampzalige toerdag met een enorme valpartij en daardoor vele uitvallers, waaronder Favorieten.
Heel anders volg ik het de laatste jaren. Vroeger bekeek ik klassementen, koos mijn persoonlijke favorieten en keek alles, nu kijk ik met een schuin oog, volg geen renners echt intensief, maar kijk naar het geheel, het spektakel, de landschappen, en tumult, meer een soort drama dan een sport.
Maar vermaken doe ik me absoluut. Ben benieuwd of de ene zieke vriendin geopereerd is en hoe het haar gaat, en deze week staat andere vriendin ook op mijn lijstje.
En zo heeft juli ook zijn ups en downs. 

1 opmerking:

  1. Fijn dat de hulp bevalt, maar in het begin doen ze het altijd goed heb ik me laten vertellen.. Als je die 3 weken maar doorkomt hè.
    En die Tour, nee ik heb er teveel naar gekeken, meegekeken, ik hoef niet meer zo nodig!

    BeantwoordenVerwijderen