woensdag 15 juli 2015

Brillentic

Er zijn maar een paar nummers van Elton John die ik echt waardeer, maar zijn brillengekte heb ik wel. Geen enorme vlinders of met diamanten bezaaide monturen, maar kekke kleurtjes ja!
Steeds meer winkels verkopen leesbrillen en aangezien ik al jaren met +3 goed uit de voeten kan (met instemming van de oogarts), haal ik mijn hart op. Vanmorgen bij de WIBRA was het weer raak, leuke streepjes, multicolours en een zebrapatroontje gingen mee naar huis, joepie!
De glazenpotstickers ala schoolbord waren er niet meer... daar kwam ik voor.
Wel de biogroentjes en andere boodschappen gehaald en ik ben weer een gelukkig mens.
Geniet van de Tour, niet zozeer de klassementen of zelfs de truien interesseren me(er is teveel gesjoemeld in het verleden en vooral de zaak Armstrong heeft me het sinterklaasgeloof ontnomen), maar de spanning, de incidenten, het spektakel, de landschappen en al die fans en andere gekkigheid (hele toneelstukken met tractoren of paarden in de aangrenzende velden), het is leuker dan kermis of circus voor mij, en vanaf de bank thuis omringd door katjes, een pot thee, fruit en evt een bakkie soep of salade. Met het minder fraaie weer een leuke vakantieaktiviteit.
En 'we' gaan de bergen in, heerlijk kijkwerk.


2 opmerkingen:

  1. Een soort van Dame Edna :) Goede tip de Wibra.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet maar lekker van de Tour, schiet alweer op hè..

    BeantwoordenVerwijderen