donderdag 7 mei 2015

On and on

Nadat er dus wat onrust was de laatste dagen (gisteren zag ik ook nog een brandweerauto en twee ambulances staan bij de portiek van de flat van wandelbuum. Er was geen brand, alleen metingen en alles was goed, zei een brandweervent tegen mij, maar ja wat dan????)gaan vandaag de opruim- en andere werkzaamheden gewoon door. Vandaag kwam M., mijn hulp, ipv gisteren, dus nu wordt mijn bed verschoond, terwijl ik driftig allerlei bewaarde plastic bakjes verzamelde want plasticafvalophaaldag. We halen zo direct samen even de rest van de keukeninloopkast leeg, zodat ook de onderste planken opruimen en herinrichten kan doorgaan, .
Het weer is goed genoeg om ook even in de zon te kunnen zitten tussen de middag en daar heb ik wel zin in, even wat zon op t velletje.
Niet alleen Groningen heeft last van bevingen, ook hier werden de gevoelens even goed doorgeschud, maar waar je niet dood aan gaat, maakt je sterker, luidt het gezegde.

1 opmerking:

  1. Ik spaar altijd plastic en papier in tassen, kieper ik ze meteen weg als ze vol zijn, in de containers bij de winkels.
    Ik spaar alleen restafval, batterijen enzo en verder doe ik steeds alles meteen weg. Scheelt veel rotzooi ook...

    BeantwoordenVerwijderen