maandag 9 maart 2015

Afbraak en opbouw

Bij de buren wordt een nieuwe serre-achtige ruimte achter het huis aangebouwd. Ze hebben na anderhalf jaar tevergeefs te koop gestaan te hebben, besloten hier te blijven en het huis dan maar wat te verfraaien. De bouw-buum(die aan mijn andere kant woont) doet de klus, Dus nu al veel gebonk te horen, ach nou ja, het moet maar. Qua zon heb ik er geen last van en de badkamer zal er warmer door worden, geen buiten- maar binnenmuur.
Ook zijn mijn gedachten bij mijn vriendin die vandaag haar behandelingen (bestraling met ondersteunende chemo) gaat starten. 7 Weken op en neer naar Alkmaar elke werkdag en nu een ventieltje in haar buik voor voeding. Het is heftig.
Zelf ben ik de dag begonnen met een lekker badje om de oude huid een beetje af te werpen ten gunste van een nieuwe. Straks twee tv' s opnieuw instellen omdat de kabelaar samengaat met een andere grote jongen en dus alles op de schop gaat, inclusief een nieuwe zenderindeling, sommigen er ook uit en anderen er weer bij. Ach de moderne tijd, wat U zegt...

3 opmerkingen:

  1. Sterkte voor je vriendin. Ze gaat een heel moeilijke tijd in.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop,dat je wel rustige moment hebt om buiten te zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie titel die de lading volledig dekt. Sterkte voor je vriendin.

    BeantwoordenVerwijderen