vrijdag 20 februari 2015

Schoondag

Af en toe moet het, even opruimen en wat schoonmaken.
De afwas doe ik eens in de twee a drie dagen , omdat het anders de moeite niet echt is. Maar dan moet het wel, vooral nu ik weer met de waterkefir bezig ben, zijn er regelmatig weckpotten die goed schoon moeten. De kefir trouwens, werkt prima de luxe en ik verbeeld me dat mijn conditie alleen maar verbetert, al is dat moeilijk echt meetbaar.
Ook een bad, dat twee maal per week plaats vindt( wegens allerlei allergieen is dagelijks douchen hem niet voor mij), staat op de planning, plus een opruimronde in de hobbykast, waar alles wat niet ok meer is, weg mag, ten faveure van nieuwe spullen.
In huis kan hier en daar een huishoudelijke hand  de zaak wat netter maken.
Buiten wast de regen de buitenboel, dus daar hoef ik me niet mee te bemoeien.

Mijn artjournal roept naar me en ik heb ook daar zin in, net als de opdrachten (die je geheel zelf mag interpreteren van de schrijfster) van de 40 Dagen uitdaging, die niet zozeer een voornemen vertegenwoordigt als wel een zelftherapietje om de lichtheid te onderhouden en niet te laten ondersneeuwen. 

Ik verheug me op de Elfstedentochtuitzending van morgen en zal zorgen dat het huis en de keuken tiptop zijn zodat ik in alle rust kan genieten. 

Gister de hele dag in spanning gezeten over de uitslagen die mijn zieke vriendin zou krijgen. Hoewel ze een stevig behandeltrajekt in gaat, is er ook een lichtpunt, geen uitzaaiingen en daardoor geen heel slechte prognose. Pfffffffffft. Dat valt dus toch nog iets wat mee, al is het heavy genoeg.


4 opmerkingen:

  1. Jij weet zo ongeveer,wat haar te wachten gaat. Misschien biedt dat steun

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn hoopvolle berichten. Fijn voor jou en voor je vriendin.

    Ben benieuwd wie er morgen wint met schaatsen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen