maandag 2 februari 2015

Nat

Nog vochtig, net uit bad, kijk ik naar de weerkaart, hmmmm, veel nattigheid net als gister en eergister. Vaak met felle opklaringen ertussendoor, maar toch. Vanmorgen zag ik sneeuwvlokken langs mijn slaapkamerraam dwarrelen. Nog steeds meer binnen- dan buitenweer. Niet echt erg.
Ik heb al een was hangen en de afwas gaat zo gebeuren, schoon begin van de dag en de week.
Ik kan het M.gebeuren nu wat beter van een afstandje bekijken en concludeer dat hij het geheel alleen, zonder advies, pottenkijkers of kritiek wenst te vervolgen, wel ok. Het vermindert de succesfactor op termijn, maar dat weet hij. Ik hoop dat hij goed zal slagen in zijn doelen en neem, ook in gedachten, afstand.
Zo gaat het soms in het leven en ik wist van te voren dat het waarschijnlijk niet probleemloos zou verlopen, maar was even geïmponeerd door zijn schijnbaar moeiteloze traject van de eerste tijd.
Over mijn eigen stand van zaken kan ik wel tevreden zijn. Geen virusjes, geen grote problemen met de gezondheid naast de basiscondities, redelijk in energie (kan beter , maar ook veel slechter), veel rust in huis en goede nachten.
Ik heb plezier in de meeste dingen en vermaak me prima.
Kijk niet naar wat ik zou wensen, maar naar wat ik krijg uit het leven. Dat geeft veel rust en tevredenheid.

3 opmerkingen:

  1. Je laatste zin,daar las ik nog iets moois over gisteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan nog wat van je laatste zinnen leren en dat heeft voor mij alleen met immateriële dingen te maken. Even goed ben ik een zeer tevreden mens.

    BeantwoordenVerwijderen