donderdag 19 februari 2015

Actie on

Omdat V&D ws dicht gaat en ik daar nogal eens schilder/tekenspullen koop, heb ik van de week de meest gebruikte dingen maar wat op voorraad gekocht, o.a. wit schrijvende pennen/stiften. En voor vandaag had ik mezelf een tochtje A.ction beloofd en hoewel het grijs en frisgewind was, toch doorgezet. Het is een best ritje want ligt in een bedrijvencentrum, vrij ver van mijn huis,  waar vele meubel- tegel- badkamer- keuken-en zelfdoe-reuzen zetelen. Het is een hele grote winkel met een enorm assortiment en gelukkig kun je er goed met de scoot doorheentuffen want als je alles wilt bekijken is het best een expeditie. Hier kocht ik ook wat keukenspullen, andere noodzakelijke dingen zoals kantoorartikelen en wat goedkope etenswaren (pasta en rijst van de Konjakwortel gemaakt, dus vrijwel koolhydraat vrij), maar vooral knutsel/teken.schilderspullen.
Het geld vliegt de zakken uit, maar vooral nu weer nare ziekten rondwaren ben ik erg in het nu aan het leven en kan me dat niet zoveel schelen, de buffer hoeft niet aangesproken, dus doe ik toch niet zo gek.
Ben er blij mee, want veel hobbyspul had de brand van 5 jaar terug niet, of slecht overleefd, dus kwam ik steeds niet plakkende lijm, uitgedroogde verf, verdroogde stiften enzo tegen en dat werkt niet leuk.  Maak nu ook geregeld zelf leuke kaarten en dat scheelt weer op een andere manier.
Zaterdag wordt de hele dag de elfstedentocht van 30 jaar terug inegraal uitgezonden, daar veheug ik mij zeer op. Geen soep maar zuurkool  voor morgen en ter opwarming op zaterdag, gepland en dat is ook echt schaatseten.  Een kop bouiilon met wat vulling is ook zo gefabriekt.

2 opmerkingen:

  1. Die elfstedentocht herinner ik me nog. Het was in een vroege voorjaarsvakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk zijn die konjacspullen, ik gebruik ze vaak, de rijst ook als vulling in soep. Noodles vind ik het lekkerst met aziatisch eten,of gewoon alleen met wat sambal en ketjap. Spaghetti mer italiaanse saus vind ik niet lekker.

    Vroeger was dat alleen in toko te koop en duur, 275 voor pakje, fijn dus dat de act--on er is!

    BeantwoordenVerwijderen