dinsdag 6 januari 2015

Boeken-opruimen en weer vullen....

Na de enorme boekenopruim eind vorig jaar, kan ik weer ademhalen. Het hele voorkamer projekt is nog niet klaar, maar na de retraitetijd heb ik het vandaag weer een beetje opgepakt. Troep eruit, schuiven en weer meer ruimte.
Voor mijn verjaardag kreeg ik o.a. een boekenbon en die brandde natuurlijk in mijn  tas. Nou zijn we hier niet ruim gezegend met boekhandels, naast diverse Bruna's heeft slechts V&D een redelijke boekenafdeling, dus daar kwam er geen wensboek voorbij, maar een bon kun je ook inwisselen bij de BOL, dus daar eens gekeken en ingetekend op een nieuw deel in de Broodbuikserie dat over 14 dagen uitkomt, en eens gekeken bij de creatieve boeken en ja hoor, twee boeken over Art-journaling/mixed media wekten meteen mijn hebben-gen  en dus zijn die besteld en vandaag al aangekomen. Dat zal mijn creativiteit weer wat aanjagen. Gisteren, naar aanleiding van wat blogs over deze materie al begonnen met een opzet voor een pagina. Enorm lekker, plakken, knippen, kliederen.
Mijn stijl; alles mag en niks moet en vaardigheden ontwikkelen zich al doende. Vroeger heb ik dit ook een poos gedaan, maar kanker en brand gooiden roet (hihi) in het eten, en weg was mijn drang om te rommelen met papier en verf.

Af en toe een boek dat vaak door mijn handen zal gaan, aanschaffen, mag echt wel. Er is weer ruimte voor.

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk, zo'n boekenbon in je tas. En bij de bruna kan je in elk geval alles bestellen, hoewel ik dan aan Bol.com de voorkeur zou geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi zeg, zo'n boekenbon! En ook fijn dat je een hoop hebt kunnen opruimen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer wat geleerd. Ik wist niet,dat je een boekenbon kon inleveren bij bol.

    BeantwoordenVerwijderen