dinsdag 21 oktober 2014

Space

Weer verder aan het gaan met opruimklusjes. Vandaag de medicijnenla (een grote la vol helaas) onder handen genomen. Met ladeverdelers systeem aangebracht, oude oordruppels weg en nu weer overzicht. Heel bevredigend!
Gisteren was een huishoudelijk dagje en de was weer  helemaal bij enzovoort.
Ook in de slaapkamer wat opgeruimd en uitgezocht (vooral boeken.......).
Ik ga dus lekker. Ik volg niet de dagopdrachten van D'r Uitdaging, maar die sla ik wel op om later nog eens te doorlopen (misschien  is het elk jaar  inplannen een idee?). Maar ik wordt er erg door geinspireerd en elke dag ruim ik wel wat op, al is het soms niets om trots op te zijn, maar toch komt er langzaamaan wat beweging in de spullen.
Ik las onlangs dat versimpelen nooit klaar is, maar elke keer een nieuwe ronde ingaat, omdat loslaten een proces is,  geen vast stadium. Voor mij geldt dat zeker.
De winter is nog niet eens begonnen en de herfst maar net, dus nog maanden voor de boeg met veel in huis rondhupsen voor me, veel tijd voor ontrommelen ook dus. Rommel heb ik niet eens veel,  het is meer dat er van van alles veel is, omdat ik me zo hecht aan dingen, vooral bv boeken. Misschien moet ik nog een e-reader erbij nemen, naast mijn tablet,  om de boekenkasten te ontzien. Nou ja, dat is een volgende ronde beslissingen om te nemen, eerst maar wieden in de bestaande spullen en boeken.
Yeah, storm buiten, rust binnen!

2 opmerkingen:

  1. Een e-reader is een geweldig ding (vinden wij), moet je doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lijkt me het een goed gevoel geven Vlasje.Juist omdat wegdoen bij jou niet vanzelf gaat. Ik ben het omgekeerde en moet oppassen,niet te veel op te ruimen.

    BeantwoordenVerwijderen