donderdag 2 oktober 2014

Eekhoorn

In delen van het land schijnen de eekhoorns  onverklaarbaar uit de bomen te vallen, morsdood. Nou de eekhoorn in mij is springlevend en zeer aktief. Zoals elk jaar om deze tijd krijg ik voorraadaanvulhormoonaanvallen (scrabble, !!!!). Gisteren was ik al stevig op pad,vanmorgen moest ik van mijzelf opeens naar de XL-winkel van de hamsters (aanverwante familie...) en ook daar gaf ik schandalig veel uit aan reserves voor de winter.  Ach dat betaalt zich wel uit door minder boodschappen in de winter.
Gister kreeg ik een lange brief (een echte) van mijn protegé, die in een instelling verblijft op het moment. Het gaat hem goed!! Hij is weer geland en werkt hard aan zichzelf. Is daar doodserieus in en ik heb er alle vertrouwen in.  Goede berichten doen altijd veel goed voor het eigen moreel. dus ga ik vandaag weer met frisse moed bezig met mijn eigen lijstjes.
Heerlijk weer voor oktober en de tuin is nog niet geheel winterklaar.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat jouw eekhoorn er beter aan toe is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De eekhoorns bij ons hollen op het moment ook van hot naar her en weer terug naar hot. Kennelijk ook last van "voorraadaanvulhormoonaanvallen: . Ik vraag me altijd weer af of die beestjes alles nog weer weten terug te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen