woensdag 10 september 2014

Jubel

Ben nog steeds in jubelstemming, want wat is het prettig om een geheel soepel lopend systeem op een desktop te hebben! Het werkt minstens 3 x zo snel voor mij als op de laptop (is al een oudje, desondanks door extra geheugen redelijk snel maar met Windows7) en de tablet is heerlijk om bij te lezen en snel wat op te zoeken, maar de desktop ben ik van mijn eerste pc-stappen gewend en ook het toetsenbord voelt veel vertrouwder aan en het scherm is mooi duidelijk en ik heb het geluid via mijn muziekinstallatie geschakeld, zodat ik heerlijke muziek in mooie kwaliteit hoor via de desktop. Uitzending Gemist bekijken, docu's, geef mij maar mijn dierbare  bakbeest.
Gister al heerlijk van alles er weer op gezet en dat zal zo nu en dan nog wel een extra, maar prettig werkje zijn om alles zo te krijgen zoals ik het het liefste zie en gebruik.
Een blogje typen is een werkje van een paar minuten, terwijl ik op de laptop vaak de grootste moeite heb om bv een muziekclipje erbij te plaatsen. Mijn vingers zijn al weer aan het wennen aan mijn eigen toetsenbord en dat werkt ook beter en sneller.
Meteen het werkvlak aan het opruimen en alle pc-troepjes overzichtelijker opbergen, want had er een redelijke bende van gemaakt.
Heel tevredenstemmend allemaal.

1 opmerking: