maandag 11 augustus 2014

thuiswerk

Nog niet erg acceptabel qua uiterlijk vertoon en wat gekwetste gevoelens all-over,  dus besluit ik vandaag maar lekker in huis te blijven. Vanmorgen wat huisopruimdingetjes en alvast een lekker lams/groenten/ linzen pannetje in elkaar draaien en vanmiddag komt er bezoek. Morgen mijn geachte hulp M en des middags ook bezoek, deze twee dagen zijn dus prima geschikt voor huiselijkheid.
Daarna hoop ik  op een iets appetijtelijker spiegelbeeld en wat soepeler lijf en beter weer misschien en maken we de agenda verder op.
Geen onaantrekkelijk plan, lijkt me.
Heer Bryan Ferry zorgt op dit moment voor een prettige begeleiding en ik drink een theetje, knuffel een kat en neem wat letters tot me in de rustmomenten.
Dit soort dagen maken me heel content, vervelen nooit en geven rust en regelmaat de plek die ze verdienen. Reinheid komt er uit voort , vanzelf,  dan zit ik weer aardig in de flow. Gewoon balans zoeken en er ruimte voor scheppen. Meer hoeft soms niet.

3 opmerkingen:

  1. Het is ook heel geschikt weer om lekker in huis bezig te zijn, krijg zelf weer zin in de nazomer en herfst. Met hopelijk mooi zonnig weer en straks alle mooie herfstkleuren weer in de natuur en niet meer die extreme warmte van de zomermaanden. Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet van de dag! Goed om af en toe gewoon even wat voor jezelf te pakken, geeft (mij in ieder geval) vaak rust.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij noemt het thuiswerk, ik zou het levenskunst willen noemen

    BeantwoordenVerwijderen