maandag 4 augustus 2014

Rondrommelen

Gister was voor mij een rondrommeldagje. Lekker badje, wat administratie, een beetje opruimen , wat visite en een beetje in de tuin rommelen.
 Aan de steegkant van de garage groeide nogal wat spul, dat de deur begon te belemmeren in zijn funktioneren. Dat is weg. In de garage groeiede klimiop door het dak heen. Heel rustiek die hangende lianen, maar het begon over allerlei spullen heen te slierten. Dus ook hier kwam de snoeischaar te pas , net als in de tuin en op het pad, waar van alles versperpogingen deed. Dat ruimt dus best op.
Heel fijn, zo 'n kabbeldagje. Vanavond weer Zomergasten en ik kan tevreden terugkijken op het weekend. Geen overstromingen of doorlekken door de regen, en toch wat orde aan het scheppen.
Morgenmiddag weer visite , er staat een afwas en er ligt een wasmand ter leging. Zal me niet vervelen, nooit eigenlijk. Ik heb een woordspelletje (soort scrabble, Classic Words) dat zeer verslavend is op mijn tablet, dus tussen de bedrijven door scherp ik mijn woordenkennis bij. Ik versla op het één na hoogste niveau de droid al vaker dan hij mij, dus ik ben het niet verleerd.


1 opmerking: