maandag 28 juli 2014

Blanco

De week ligt open voor me. Alleen de hulp op dinsdagmorgen, maar verder mag ik het invullen zo ik wil.
Nu regent het, wat niet zo erg is, want de tuin kan altijd vocht gebruiken en het koelt de huizen en straten verder af. Dat is me welkom want bij een max 22 graden , liefst minder, funktioneer ik het best.
Er  moet afgewassen, opgeruimd (anders schrikt de hulp zo, morgen.....) en er is altijd wel wat uit te zoeken of schoon te maken of te organiseren. Dat doe ik vrij graag, behalve dan het echte poetsen.......
Het wordt weer tijd om dingen weg te doen en uit te zoeken, dat geeft ruimte en bevrijding.
De Tour is voorbij (was mooi, maar na 3 weken ben ik het weer zat ook) en de middagen dus van mij.
Het nieuws staat nog steeds bol van Oekraïne en Gaza en ik doe vooralsnog alsof er niks aan de hand is. Niet dat het me niet raakt, maar niemand schiet er iets mee op als ik in de stress ga of depri word, ikzelf in het minst. Een beetje afsluiten voor alle narigheid en negativiteit en mijn eigen leven prettiger maken. Meerr kan ik er niet van maken op het moment.

1 opmerking:

  1. Ik kan zelfs licht geirriteerd raken van de rampenberichtgeving.Omdat die breed uitgemeten worden en er zoveel anderen ook verdriet hebben. Bovendien lijkt me het voor nabestaande steeds weer een dreun,als ze de tv aanzetten of krant openslaan. Geniet van je vrije gevoel,dat je je week naar eigen zin kunt indelen. Ik kan daar zó van genieten.

    BeantwoordenVerwijderen