woensdag 25 juni 2014

Van alles

Gisteren was mijn hulp er en is er heel wat gebeurd ook al omdat de buurman (eindelijk) het kurkparket heeft aangelengd met het nabestelde, om het stuk dat verloren was door de slechte staat van de vloer, weer netjes te maken. Het valt onder de bank, dus lichte kleurverschillen enzo, vallen niet op.
Nu kan de bank gewoon heen en weer geschoven worden bij schoonmaken enzo. Natuurlijk kwamen er stofwolken (haaaaatsjie) tevoorschijn en werd er zaagsel geproduceerd. Maar omdat M. er was is alles weer schoon en net jes, alsof er niks gebeurd is.
Toch even de Juttersmarkt (braderie binnenstad) bezocht en twee mooie theeglazen gescoord voor 50 cent. 
Vanmorgen even de boodschapjes gehaald en omdat ik weer rijk ben, twee nette broeken gekocht.
De rest van de dag hoeft er niks en behalve een afwasje plegen en wat kleine klusjes, hou ik het zo. Even een rustig dagje om krachten te sparen voor weer een grote rit, het liefst morgen, naar Julianadorp.
De oranjegekte neemt alleen maar toe, na drie gewonnen wedstrijden en toegang tot de achtste finale. Het heeft wel iets gezelligs, dat het uitbundig versierd is. Zelfs bij de flats hiertegenover hangt er een HOLLAND HOUSE spandoek!
Ach iedere gek zijn gebrek, toch?

2 opmerkingen:

  1. "Ach er is iemand,die er aan verdiend heeft"denk ik bij het zien van al dat oranje spul

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier geen vlaggetje spandoek of wat dan ook te zien...alleen af en toe 2 gillende meisjes die voor het huis komen juichen...omdat wij zo overduidelijk niet aan voetbal doen ;)

    Veel plezier op je rit naar Jdorp!!!

    BeantwoordenVerwijderen