zondag 29 juni 2014

Nachtbraken

In Engeland woedt het Glastonburyfestival en aangezien ik ook BBC 3 en 4 kan bekijken naast 1 en 2 , kon ik veel meemaken. Gisteren genoot ik heel erg van Robert Plant, Metallica en vooral Bryan Ferry. Het werd een latertje, maar ik voelde me voor het eerst deze afgelopen week wat fitter dus kon het om tot half twee te blijven swingen (in mijn bed, maar dat maakt het niet minder). Heerlijk!
Waarom ik niet bodyfit was? Het lijkt erop dat een zweertje in mijn neus de veroorzaker was. Kleine oorzaak, maar duidelijk merkbaar. Gelukkig heb ik het zelf, zonder antibiotica, kunnen oplossen (vette creme met wat teatree- en oregano olie). Natuurlijk is de neus een linke plek, omdat de bloedhersenbarriere hier vlakbij zit, maar ik heb het goed in de smiezen gehouden. Op dit moment is de pijn eruit en voel ik me meteen een stuk beter. Een paar uitstekende muziekervaringen erbij en het geluk kan niet op.
Vandaag wat achterstallige huishoudelijke zaken afdoen (nog wat was wegwerken, opruimen, afwassen, de pc is weer in zijn hum na wat onderhoud en schoonmaak, en ik probeer mijn lijf extra op te peppen met grote hoeveelheden vers spul (sapjes, salades, soepjes, smoothies), want kreeg van de moestuin van een buurvrouw wat overschotten, die hier dankbaar verwerkt worden.
Oranje treedt vandaag weer aan en zelfs ik heb oranje aan, maar dat was eigenlijk gewoon per ongeluk wat ik vanmorgen aantrok.
Blij dat ik weer prettiger in mijn lijf zit en rustig aan wat achterstanden wegwerken, dat zijn al zeer bevredigende zaken.

2 opmerkingen:

  1. Fijn Vlas dat je weer prettiger in je lijf zit en wat heerlijk dat je 'mankementjes' zelf zo goed weet aan te pakken. En dan nog al dat gezonde spul (dat allemaal met en S begint) ik zeg: super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed dat je je neus in de gaten houdt :-)
    En fijn dat je zoveel plezier aan de muziek beleeft. Dat brengt je vrolijk de dag door.
    En dan nog gezond eten en drinken ook. Jij bent goed bezig.

    BeantwoordenVerwijderen