donderdag 15 mei 2014

Verstopping oplossen

De analogie van bepaalde dingen maakt me aan het glimlachen. De afgeloopen dagen liep de gootsteen slecht door en ik besloot oude beproefde en zachte methodes weer uit de kast te halen. Grote schep soda, heet water, schep bi-carbo + azijn, heet water, de plopper en nog een keer gewone soda, nu met wat azijn en heet water en de plopper, en kijk, het stroomt weer als een gek.
Zo geldt het kennelijk ook voor mijn energieblokkade, want na anderhalve week streng eetregels naleven (geen chocolade, matig fruit, matig matig matig in alles behalve groenten) en een paar dagen extra supplementen en heel veel rust (vooral het afzeggen van het fietsgebeuren, want dat lag als een blok op mijn maag)en er begint doorstroming te komen. Nog wat aarzelend, maar het moemakende stroomt weg en kan plaats maken voor hernieuwde energie. Mijn EHBO werkt voor mij dus weer.  Beproefde,  bewezen en natuurlijke methode is toch weer het beste voor mij. Ik weet dat nu niet meteen met volle kracht vooruit moet gevaren worden, maar rustig en behoedzaam op een sukkeldrafje.
Ach ja, een mens is soms net een gootsteen.........
PS Lykke Li is de oorspronkelijke maakster van dit lied dat een hit werd hier door Triggerfinger.

4 opmerkingen:

  1. Fijn dat alles weer lekker doorstroomt ;-) Inderdaad wel heel bijzonder om te zien hoe veel mensen lijken op 'gewone' dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik pleeg maandelijks onderhoud met een schep soda in de afvoer. Misschien jouw vergelijking ook maar eens doorvoeren en voedings-onderhoud plegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeggen de chinezen niet dat als je afvoer niet doorstroomt dat dit slechte Chi is?? Dus twee vliegen in één chinese klap!

    BeantwoordenVerwijderen