dinsdag 20 mei 2014

Publiek

Het evenement van het buurjongetje van 6 was heel bijzonder. Ik bleek het enige publiek, want hij was vergeten meer (kinderen) uit te nodigen .....
Hij had een uitstalling van hoopjes lego, boekjes, foto's en andere parafenalia gemaakt, waarbij hij dan demonstraties zou geven en tegelijk een uitleg. Nou ja, heel inventief en goed bedacht, maar niet prakties, want als we inderdaad zijn programma hadden afgewerkt had ik er nu nog gezeten. Dus hebben we(zijn moeder en ik) het een beetje kortgesloten, door uitbundig op onze roltoetertjes te blazen en hem luid te prijzen. Kreeg twee versgelegde eitjes mee en toen ik kort daarna snel mijn  dinertje (aspergesoep en een burger met salade) opgegeten had, stond(door mij zelf aangenomen ) pcbroer voor de deur en hebben we lang over van alles gepraat.
Dit was wel een erg druk programma, vol prikkels, en ik kon dan ook niet slapen. Vanmorgen belde hulp M me echt mijn bed uit.........
Even een rustig dagje, wat met warmte sowieso geen slecht idee is, en een beetje verder prutsen met mijn tablet die een nieuw uiterlijk kreeg dmv een nieuwe launcher en er is nog lektuur zat, terwijl ik wacht op de HMC-man die de driewielert komt ophalen.
Morgen komt er onweer en regen en staat alleen de bioboodschapjes op de lijst als dringende taak,  ik vier gewoon nog een beetje vakantie, ondertussen de energietank weer opladend.

3 opmerkingen:

  1. Toch tamelijk wat activiteit. En dat roltoetertje is leuk. Bewaren voor het WK zou ik zeggen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat schattig, twee man (vrouw) publiek bij het optreden van een ventje van zes. En nou weer even vakantie, soms is het fijn als het weer iets minder is, dan hoef je ineens ook weer minder.

    BeantwoordenVerwijderen