vrijdag 25 april 2014

Slechte beurt

Niet van mij maar van het hulpmiddelen centrum en het is niet de eerste ook.
Vanmorgen bleek niet alleen 1 achterband lek te staan (slechte conditie en scheurtje zichtbaar), maar bij nadere inspectie de andere een aardig ei-achtig uitstulpsel te vertonen. De zoveelste slechte ervaring met deze instelling.
De fietsles kon dus niet doorgaan, hetgeen ergens ook wel weer goed uitkwam aangezien mijn beenspieren de les van gisteren nog niet te boven zijn en aardig looiig aanvoelen. De ergojuf kwam tevergeefs en zou ter hare kantore in de telefoon klimmen om een reparatie of nog liever vervanging van deze aardig uitziende blauwe fiets te regelen. Misschien zelfs wel eentje met trapondersteuning (dat lijkt toch wel aangewezen voor mij) zodat ook dat onderdeel geoefend kan worden. Het is niet de eerste keer dat gammele, niet goed nagekeken exemplaren van hulpmiddelen in de uitleen worden gegeven.
Ivm het feestweekend kan dat wel tot volgende week duren, dus dan wordt de uitleen sowieso verlengd.
Tja, het is niet anders. In plaats van crossen op mijn racert ben ik maar op de vertrouwde scoot geklommen  om alvast wat boodschapjes voor het weekend in te slaan, want morgen is veel dicht en ik heb  geen zin om door muziekkorpsen en kinderen in optochten heen te moeten rijden.
Nu mag ik de rest van de dag de pijnlijke spieren rust geven, dat is niet zo'n krom plan.


1 opmerking:

  1. Er lopen helaas niet overal technische mensen rond. Vanochtend bracht mijn man met een vriend zijn el.driewieler te reparatie.
    Die hebben nergens meer verstand van"was zijn conclusie

    BeantwoordenVerwijderen