woensdag 9 april 2014

Birkies vs Crocs

Ik ben verslaafd aan Birkies oftwel Birkenstock clogs. Voor een groot deel heeft dat te maken met het dragen van een brace aan een enkel, waardoor bv laarzen en van een hiel voorziene schoenen meestal niet passen en ik hou van het makkelijk kunnen aanschieten van clogs.
Toen de Croc's in de mode kwamen kon ik er niet over uit hoe lelijk ik ze vond, maar nu heb ik toch mijn eerste paar Croc-achtige muilen gekocht. Gewoon voor de tuin, want prakties zijn ze wel daarvoor. Gewoon afspoelen onder de kraan, waterdicht (behalve de gaatjes bovenop, natuurlijk) en zo aan te schieten.
Meteen de bioboodschapjes gehaald en yes, het is tuinweer, dus ik sta te trappelen om mijn Crocs te dragen!
Er valt nog veel te zaaien,bloembakken te vullen, rommel op te ruimen en vooral te wieden. Ik wrijf al in mijn handen bij het idee!
Het parket wordt eerstdaags eindelijk onder de bank gecompleteerd met een bijbesteld pak, dus dan is de vloerkwestie voorlopig geheel geschiedenis. Door de aangebrachte roosters voel je de wind onder het huis en dat belooft geen rotting meer. Exit paddo's!!

3 opmerkingen:

  1. Crocs.. ik vond het echt helemaal niks. Maar ben inmiddels hevig verslingerd aan mijn hippe roze instappertjes... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik draag ook al jaren in de zomer Birkies. Laatst heb ik voor in de tuin een soort van Crocs gekocht bij de Lid'l voor 5 euro bevalt mij tot nu toe prima

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb beide.. Maar moet zeggen vind de Birkies comfortabeler vanwege het voetbed wat uitneembaar en verwisselbaar is. Daarbij, zeker als je sokken draagt in crocs heb je in de Birkies minder last van zweetvoeten. Geen kritiek, maar das voor mij het verschil. Verder gezien veiligheid (Horeca) op het werk ga ik op het werk toch liever voor de Birkies omdat die van boven dicht zijn!

    BeantwoordenVerwijderen