maandag 24 maart 2014

Mooi man!

Het is heerlijk om af en toe op de fiets te zitten en  steeds  meer ontspannen te peddelen. Alleen het afstappen en remmen is nog steeds eng en moeilijk. Heb een mail gestuurd naar het Sociaal loket of  een driewieler met trapondersteuning een mogelijkheid zou zijn.
De tuin roept en vanmiddag is het tuincentrum open, dus dan kan ik me helemaal op het groene leven storten.
Het schaatsseizoen werd dit weekend afgesloten en ook dat voelt altijd als een seizoenswisseling.  De tuin lokt meer dan blonde Tarzans met gouden medaille, hoe mooi dat ook was.
Vandaag is eerst het erf aan de beurt;  vele spullen die uit het hokkie kwamen bij stukje en beetje uitsorteren, evt terugplaatsen of een nieuwe bestemming geven. Het deel met de bestaande kruidenpotten eens een goede opruiming geven en veel verpotten en veranderen, ja ik heb er zin in!!!

2 opmerkingen:

  1. Een vriend van ons heeft zo'n driewieler. Hij komt met de scoot ook overal,maar dit houdt hem in conditie.Misschien is er een tweedehands?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Da's een goed teken, als je er zin in hebt. Doen dus! En succes met de speurtocht naar een driewieler hoor. 't Is je gegund!!

    BeantwoordenVerwijderen