maandag 13 januari 2014

Weekendvreugd

Wat was het heerlijk zo 'n ouderwets schaatsweekend met twee Nederlandse Europese Kampioenen. Tussen de bedrijven door wat kleinere opruimklussen gedaan en de gewone zaken als administratie en biobestelling. Ook erg onder de indruk van de prachtige docu  Whatever forever over Douwe Bob en zijn vader Simon Posthuma. Enorm talent die Douwe en wat een leven! Vader Simon, hippievoorloper, egoist, artiest, trots op zijn zoon, en Korsakov patient en Douwe die zijn eigen dromen waarmaakt terwijl hij zoveel mogelijk zijn vader in zijn waarde laat en in het oog houdt. Een prachtige vader -zoon liefde die woorden voorbij gaat. Geweldig liefdevol gemaakt.
Enfin mijn genietknop was steeds standby.
Nu weer een weekje met zoń zijn klusjes en gebeurtenissen. Ik verwacht volgend weekend eigenlijk wel de buurman met schoonzoon om gaten in mijn vloer te zagen, dus hoemeer ik opruim des te beter.
Daarnaast staat een klein stadsbezoekje en een boekenomruilmoment op de agenda vandaag.
Na een grijs dagbegin komt nu voorzichtig de zon eens kijken en zo belooft het heel wat. We gaan er weer een gedenkwaardige dag van maken, want alles is bijzonder.

2 opmerkingen:

  1. Ik ga op zoek naar die documentaire. Fijne week,Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens je een zalige week en volgend weekend niet te veel rommel.

    BeantwoordenVerwijderen