vrijdag 17 januari 2014

Onttakeling

De kamer is al een ongezellige plek aan het worden. Veel meubels en spullen opgepropt in het achterste deel, en de voorkant op de bank en de salontafel na, kaal. De katten voelen onraad, ze houden niet van dit soort fratsen. Zodirect eerst maar alle afwas wegwerken en een pan pompoen/linzen/wortel soep opstarten, want er moet ook gegeten worden.  Dan ben ik vrijwel klaar voor het grote gebeuren.
Gisteren genoten van de uitzending van Floortje Dessing;  Floortje naar het einde van de wereld. Zag al een aflevering over een stel in Nieuwzeeland en nu een stel in een uithoek in het uiterste zuiden van ZUid-Amerika. Mensen die grote eenzaamheid verkiezen en een primitief leven leiden, maar wat een natuur en wildheid en woestheid en pracht ervoor in ruil. Kan me er wel wat bij voorstellen, maar o, wat moeilijk lijkt het me, vooral om met zijn tweetjes aan elkaar overgeleverd te zijn. Wel geniet-programmaś.
Misschien moet ik even off-line, maar morgen staat er wel een zwijmelaflevering klaar.

2 opmerkingen:

  1. Dank voor het inplannen van je zwijmel. Nogmaals sterkte en succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Vlas, ook ik wens je sterkte het komend weekend met al die ontregeling en 'werkvolk' over en onder de vloer. Maar met het eindresultaat voor ogen kom je die dagen vast heel relaxt door.

    BeantwoordenVerwijderen